Telefoon

06-83659812

Adres

Zoetermeer

Wie ben ik?

Spontaan, gezellig, lachebek, roze, gevoelsmens, serieus, ambitieus. Dit zijn een aantal woorden die op mij van toepassing zijn. In de loop der jaren heb ik geleerd dat ik op mijn gevoel en intuïtie kan vertrouwen. In het bedrijfsleven heb ik daarentegen ervaren dat dit helemaal niet zo vanzelfsprekend is… Het is mijn ervaring dat er maar weinig ruimte voor gevoel is, wat ervoor zorgt dat mensen vaak in hun hoofd zitten en hun gevoel grotendeels hebben uitgeschakeld.

Door het volgen van de opleiding tot intuïtief coach (NOBCO) bij IMC Mensontwikkeling heb ik geleerd nog meer op mijn gevoel te vertrouwen. Het is mij inmiddels gelukt om in het bedrijfsleven een goede balans te vinden tussen gevoel en het hoofd. Dit heeft me gevormd tot wie ik nu ben.

Het is mijn kracht als coach dat ik snel kan aanvoelen wat er met iemand aan de hand is. Dus ook bij jou!