Telefoon

06-83659812

Adres

Zoetermeer

“Have the courage to follow your heart and intuition.
They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”
~Steve Jobs~

Het volgen van je hart…

Het lijkt alleen zo makkelijk, je hart en intuïtie volgen, maar zoals Jobs zelf al aangeeft, daar heb je wel courage (moed) voor nodig. Dit kleine woordje maakt het soms lastig om je hart en intuïtie te volgen. Als coach wil ik jou dan ook helpen door je bewust te maken van je eigen innerlijke kracht en wijsheid. Deze innerlijke kracht is voor iedereen weer anders en ik zie het dan ook als een uitdaging om die samen met jou te onderzoeken. Wanneer jij je bewust bent van je innerlijke kracht is met behulp hiervan persoonlijke groei weer mogelijk.

Hoe het werkt

Het volgen van mijn hart en intuïtie komt ook terug in wie ik ben als coach. Van tevoren ligt niet vast welk pad ik met jou ga bewandelen tijdens de coachsessies. Ik laat mijn gevoel en intuïtie spreken over welke oefening we gaan doen. Een coachsessie zal ook nooit bestaan uit alleen maar praten met elkaar. Ik maak graag gebruik van de natuur of bijvoorbeeld lego poppetjes als we gaan werken met een systeemopstelling. De antwoorden op deze sessies, alsmede de veiligheid die ik je biedt tijdens de sessies, vormen vervolgens de basis om samen verder aan de coachvraag te werken.

Intakegesprek

Voor we starten met een coachtraject hebben we eerst een intakegesprek. Dit duurt ongeveer 45 minuten en kost 65 euro. Aan de hand van dit gesprek bepaal jij of ik de juiste coach voor je ben.

Eén coachgesprek

Soms kunnen één of twee coachgesprekken voldoende zijn om je weer op weg te helpen

Als je al een concrete duidelijke coachvraag hebt of als je al eerder een coachingstraject hebt doorlopen, kan het zijn dat je behoefte hebt aan nog één of twee coachgesprekken. Dat kan natuurlijk!

Om dit coachgesprek goed te laten verlopen is het noodzakelijk om aan de voorkant van het gesprek de coachvraag helder te hebben. Een eenmalig coachgesprek duurt dan ook langer dan een regulier coachgesprek.

NOBCO

Ik heb de opleiding Intuïtief coachen bij IMC mensontwikkeling gevolgd. Deze opleiding is gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik hanteer dan ook de ethische gedragscode zoals die door de NOBCO is opgesteld.